ŠOKANTAN PREOKRET: Ša ušao u stan i počeo da plače, Miona mu ostavila jasnu poruku

Otkrivamo šta se desilo u stanu Nenada Aleksića Ša!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nakon izlaska iz rijalitija “Elita 7” započeli su zajednički život, a kako saznajemo, izvor blizak njima za naš portal otkriva u kakvom su oni zaista odnosu.

Naime, Miona i Ša vredno rade na pravljenju pesama, ali pored toga, izvor blizak ljubavnom paru otkriva i šta se dešava u stanu u Zemunu:

– Ša je rešio stvarno da se posveti karijeri, kako Mioninoj tako i svojoj, sve slobodno vreme provodi u studiju i jurca hitove. Miona ga prati u stopu jer je i njoj sada karijera na prvom mestu. Koliko znam, uskoro bi trebalo da predstave njenu pesmu, koja će biti ludilo, baš je onako vrcavi hit – započinje izvor za Republiku i nastavlja:

– Miona se stvarno posvetila Ša, mnogo su popravili odnos. Koliko znam, Miona je Nenadu priredila iznenađenje u stanu koje neće nikada zaboraviti. On je otišao do prodavnice, a kada se vratio, ugledao je iznenađenje i nije mogao da dođe sebi, zaplakao je kao malo dete jer je tad shvatio koliko ona njega zapravo voli. Potpuno je druga priča u odnosu na ono što smo imali prilike da vidimo u rijalitiju.

Izvor nam otkriva i da Miona redovno održava kontakt sa Nenadovom majkom:

Ma Ljilja je super, Miona je obožava i stvarno imaju ono, što se kaže, snajka i svekrva odnos. Ša je presrećan, jedino šta im zadaje problema jeste njena porodica, nikako ne mogu da prihvate to, a opet, njih niko i ne ubeđuje kakav je Ša, nego Miona pokušava samo da pokaže njihovim životom koliko im je lepo i da to što je on radio u prošlosti neki drugi Nenad.

Autor: Republika/O. B.

BONUS VIDEO:

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *