Prizor ruku Anđeline Džoli ŠOKIRAO javnost: Zbog VENA u OVOM stanju svi smatraju da NE IZGLEDA NIŠTA ZDRAVO

Anđelina Džoli sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji na premijeru svog autorskog čeda “Maria”, biografskom filmu o operskoj divi Mariji Kalas, stigla u izdanju koje je oduševilo svet. I dok su se svi divili njenom negovanom licu, novoj boji kose, ali i svečanoj toaleti koja je ostavila prisutne bez daha, na jednu stvar niko nije odmah obratio pažnju – njene ruke.

Nije ni Anđelina Džoli sigurno očekivala da će njen glamurozni dolazak na crveni tepih, osmominutne ovacije nakon premijernog emitovanja filma, pa čak i suze koje je prolila zbog evidentnog uspeha filma u koji je uložila mnogo truda i očekivanja, zaseniti krupan prizor njenih ruku. Ipak, pojedini fotografi nisu dozvolili da im njena pojava, ali ni garderoba skrenu pažnju, pa su u trenutku kada je holivudska diva pozirala kolegama “preko puta” crvenog tepiha, krupno ovekovečili njene podlaktice, koje su korisnici društvenih mreža sa agencija odmah ‘preneli’ i na svoje profile.

I željena reakcija je bila izazvana – svi su počeli da govore o tome.

“Ovako sam izgledala kad sam imala anoreksiju”

Često kritikovana zbog svoje mršavosti, Anđelina je na venecijanskom crvenom tepihu pokazala istetovirane ruke vrlo izraženih vena, a u komentarima na društvenoj mreži X korisnici nisu bili previše blagonakloni.

“Izgleda zastrašujuće”, “Anđelina, ženo, pojedi nešto”, “Kome je ovo seksi i privlačno?”, “Ovako ne izgleda zdravo telo”, “Deluje bolesno”, “Kada sam imala anoreksiju, izgledala sam baš tako”, “Ovakve ruke ima moja baba”, bili su neki od surovih komentara tviteraša.

Pojedini su pokušali da objasne da je u pitanju prirodni proces starenja i da nije nešto oko čega bi trebalo dizati galamu, s obzirom na to da glumica ima 49 godina.

“Meni je i dalje prelepa”, “Žena je majka i veliki borac”, “Sve u vezi sa njom je savršeno”, “Volim što je prihvatila da stari, podrška”, pisali su oni koji je vole u svim izdanjima.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *