MONSTRUME, 15 MINUTA PODIGNUTE GLAVE, PA OPET 4 ZIDA! Kćerka Saše Kulišića poručila ljubavnicima: ‘Jedino zlo ti je preostalo!’

U Okružnom sudu u Doboju u petak je odloženo pripremno ročište osumnjičenim ljubavnicima Draženu Lazareviću (19) i Andrei Kajganić (33), koji se terete da su 30. januara ubili njenog supruga Sašu Kulišića (45). Na ročištu je bilo veoma burno, a Sašina kćerka Tamara nakon suđenja oglasila se na društvenim mrežama.

Na jučerašnjem suđenju u Okružnom sudu u Doboju pored neutješnih roditelja i brata ubijene žrtve, prisustvovala je i Tamara Kulišić. Na ročištu je bilo burno, a sjedila je pored bake, inače majke Saše Kulišića i pratila suđenje, ali i ponašanje okrivljeni za teško ubistvo. Povodom toga ona se i oglasila na Instagramu gdje nije štedjela uvrede na račun okrivljenih. Naime, prvo je objavila fotografiju osumnjičenog Dražena Lazarevića sa lisicama na rukama, a potom dodala tekst u kome ga naziva “parazitom i monstrumom”, zatim je uslijedila druga objava sa slikom na kojoj njena maćeha dolazi na ročište.

Suđenje je, podsjetimo odloženo zbog štrajka advokata, a predsjednica sudskog vijeća navela je da okrivljeni treba da donesu odluku u narednim danima hoće li sami angažovati branioca, ili će im sud dodijeliti nove advokate koji pristanu da ih brane uslijed štrajka.

– Ovaj parazit, monstrum, a prvenstveno jedna obična plitka selja*ina bez mrvice sramote pun sebe prolazi pored nas uzdignute glave (koja je šuplja sa svih strana). Monstrum je očigledno previše gledao filmove pa samim ponašanjem dokazao i potvrdio da u njemu nema ništa ljudsko. 15 minuta uzdignute glave i opet u četiri zida pognute glave – piše u prvom dijelu objave:

– Za porodicu od istog ovog monstruma mogu da poručim na vašem mjestu svako normalan od sramote ne bi izašao iz kuće, a kamoli se rasipao novcem moga oca.

Tamara Kulišić se zatim osvrnula i na ročište koje je odloženo zbog štrajka advokata.

– Onaj advokat koji prihvati da brane ove monstrume je prodana alava potencijalna psihopata kao i oni. I da vas podsjetimo bit ćete plaćeni novcem od mog oca jer ovi paraziti nemaju grama mozga da zarade sami. Što su i dokazali svojim hinjskim kukavičkim zlodjelom – navela je ona, a zatim je uslijedila i druga objava vezana za Andreu Kajganić.

– Ova spodoba, bijednica, a prvenstveno teška seoska manipulatorka i potvrđeno psihopata. Bijednica ostala si bez svega, bez slobode, bez svega. Jedino zlo ti je ostalo, ostao do te mere da nas pogledaš u oči i da se nekome smiješ. Ali i to zlo u tebi će te dokrajčiti, osušila su se, providi se kod kroz tebe. Ništa osim zla i manipulacije ne posjeduješ više.

Neutješna Sašina kćerka nakon svirepog zločina, ispričala je za Kurir da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

– Ni jednog trenutka niko nije sumnjao da je moj tata ubijen. Kada smo saznali da je nađeno tijelo u šumi i da je u pitanju moj otac mislili smo da je greška. Ma mislili smo neko je pogriješio,ali smo kasnije ipak saznali da je to nažalost istina – rekla je ona tad.

Inače, prema optužnici okrivljeni su ubistvo detaljno isplanirali. Kobne noći ubijeni je omamljen tabletama koje su mu sipane u limunadu, a kada je zaspao ljubavnici su došli u kuću i vezali ga tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica.

Tu su ga dokrajčili kada su mu zajedno nožem zadali ubodne rane nakon kojih Kulišiću nije bilo spasa. Zatim su ga skinuli, vezali za drvo, a potom pobjegli u iznajmljene stanove koje su prethodno uzeli. Da se nešto čudno dešava primijetila je kuma žrtve i osumnjičene, koja je došla do njihove porodične kuće i vidjela da ih nema, a u kući su bili brojni krvavi tragovi, pa je ona pozvala policiju.

Pressmediabih.com

BONUS VIDEO:

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *